Зведення ООС: 9 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
На Донбасі протягом поточної доби, 16 листопада, бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню, втрат серед українських військових немає.

На Донбасі протягом поточної доби, 16 листопада, бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню, втрат серед українських військових немає.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

Противник обстріляв позиції українських підрозділів з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Зокрема, п'ять обстрілів позицій українських захисників російські окупаційні війська здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ поблизу Майорська, Луганського, Новолуганського, Попасної.

Карта ООС: ситуація на сході України на 16 листопадаСитуація на сході країни станом на 16 листопада 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив чотири обстріли по позиціях Об'єднаних сил поблизу Старогнатівки, Лебединського, Березового, Невельського, Мар'їнки.

Протягом поточної доби втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано.

У штабі зазначили, що на ділянці розведення №1 (Станиця Луганська) сьогодні проходили завершальні роботи по формуванню укосу в районі 9 опори моста. Крім того, тривають заходи в області розведення №2 в районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області щодо демонтажу фортифікаційних споруд. На ділянці розведення №3, в районі населених пунктів Богданівка і Петрівське, триває очищення територій від вибухонебезпечних предметів.

Раніше в штабі ООС повідомили про втрати бойовиків на Донбасі за тиждень.

Також нагадаємо, ОБСЄ зафіксувала черговий «гумконвой» Росії на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: