На Донбасі зазнали поранення двоє військовослужбовців – штаб ООС

Читать на русском
Противник обстріляв позиції українських підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

C початку поточної доби, 12 листопада, в районі проведення операції ООС збройні формування РA п'ять разів порушили режим припинення вогню. Унаслідок підриву на вибуховому пристрої зазнали поранення двоє військовослужбовців.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 12 листопадаСитуація на сході країни станом на 12 листопада 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник обстріляв позиції українських підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Російські окупаційні війська здійснили два обстрілу українських позицій в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ, а саме біля Хутору Вільного і неподалік від Південного.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійнив три обстріли по позиціях ОС: біля Пєсків, неподалік Верхньоторецька і поблизу Мар'їнки.

«Протягом поточної доби поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому предметі отримали двоє військовослужбовців Об'єднаних сил», - йдеться в повідомленні.

Раніше Путін обговорив із Меркель Донбас і транзит газу.

Також нагадаємо, Сивохо назвав перший крок з повернення Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: