Ситуація на Донбасі: 8 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
У районі проведення операції Об'єднаних сил у четвер, 14 листопада, бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню.

У районі проведення операції Об'єднаних сил у четвер, 14 листопада, бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню.

Позиції ЗСУ обстрілювали з заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Про це повідомляється на сторінці пресцентру штабу ООС в Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 14 листопадаСитуація на сході країни станом на 14 листопада 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Протягом поточної доби втрати внаслідок обстрілів серед військовослужбовців Об'єднаних сил не зафіксовані», - йдеться в звіті.

Три обстрілу українських позицій бойовики здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ: біля Кам'янки, неподалік Пєсків і поблизу Новомихайлівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід зафіксовано п'ять ворожих обстрілів.

«Окремо зазначаємо, що сьогодні близько 15:00 в районі населеного пункту Кам'янка Донецької області ворог вів вогонь і по цивільній інфраструктурі. Внаслідок таких цинічних дій збройних формувань Російської Федерації виникла пожежа в дачному містечку «Акація». Повністю знищений двоповерховий будинок», - йдеться в звіті.

Раніше ООН назвала конфлікт на Донбасі «старим».

Також нагадаємо, Путін обговорив з Меркель Донбас і транзит газу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: