Шведський суд в кінці листопада оголосить рішення за скаргою «Газпрому» в суперечці з «Нафтогазом»

Читать на русском
Рішення апеляційного суду щодо оскарження з боку Газпрому першого рішення Стокгольмського арбітражу очікується 27 листопада.

Рішення апеляційного суду щодо оскарження з боку «Газпрому» першого рішення Стокгольмського арбітражу очікується 27 листопада.

Про це повідомив виконавчий директор групи «Нафтогаз» Юрій Вітренко.

«27-го (листопада - ред.) очікується рішення апеляційного суду щодо оскарження з боку «Газпрому» першого рішення Стокгольмського арбітражу», - повідомив Вітренко.

За його словами, всього таких рішень арбітражу було три, і всі вони оскаржуються «Газпромом». Рішення апеляційного суду щодо двох інших рішень Стокгольмського арбтражу очікується пізніше.

Нагадаємо, за рішенням Стокгольмського арбітражу, «Нафтогаз» домігся компенсації в сумі 4,63 млрд доларів за недопоставку узгоджених обсягів газу для транзиту. За результатами арбітражних проваджень у Стокгольмі «Газпром» повинен сплатити 2,56 млрд доларів на користь «Нафтогазу».

Як повідомлялося, суди Нідерландів та Люксембургу відхилили апеляції російського ВАТ «Газпром» в справах про примусове виконання рішення Стокгольмського арбітражу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: