Зведення ООС: нові обстріли, є поранені

Читать на русском
На Донбасі протягом минулої доби, 2 листопада, внаслідок обстрілів з боку бойовикі двоє військових зі складу операції Об'єднаних сил дістали поранення.

На Донбасі протягом минулої доби, 2 листопада, внаслідок обстрілів з боку бойовикі двоє військових зі складу операції Об'єднаних сил дістали поранення.

Збройні формування Російської Федерації та її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції українських підрозділів із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, інформує штаб ООС.

Розведення сил на Донбасі та досвід інших країн: як вчиняла РФНа Донбасі, в населеному пункті Золоте Луганської області, стартував процес розведення сил і засобів.

Обстріли велися поблизу Новогригорівки (міномети калібру 120 мм), Авдіївки (в тому числі з РПГ), неподалік Талаківки, двічі неподалік Водяного, біля Павлополя.

Також обстріли зафіксовані біля Новозванівки, тричі неподалік Новолуганського, двічі поблизу Хутора Вільного, також неподалік Луганського, Шумів та Зайцевого ( в тому числі з СПГ).

«Вчора, 2 листопада, поранень внаслідок обстрілів зазнали два військовослужбовці Об'єднаних сил. З початку цієї доби збройні формування Російської Федерації та її найманці вогневої активності не проявляли», - зазначили в ООС.

Нагадаємо, у разі відновлення противником обстрілів на ділянках розведення сил на Донбасі ЗСУ мають право знову зайняти свої позиції.

Раніше стало відомо, що завершився етап розведення сил і засобів із обох сторін на ділянці №2 в районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: