«Редколегія» на UMN: пристрасті в ВРУ, розведення військ і газові перемовини

Читать на русском
Цієї п`ятниці популярні журналісти знову зберуться на майданчику Романа Скрипіна, щоб обговорити теми тижня зрозумілою мовою і допомогти глядачам розібратися в новинах і подіях.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 18.00 ведучий Роман Скрипін обговорює основні теми цього тижня разом з журналістами Леонідом Швецем, Олександром Мартиненком («Інтерфакс-Україна») і Тетяною Микитенко («Ragu.li»).

Темами тижня обрали газові перемовини між Нафтогазом і Газпромом, розведення військ на Донбасі та інциденти у Верховній раді: від Богдана Яременка з його інтимним листуванням до емоційної Ганни Скороход від пропрезидентської фракції, яка розплакалася через те, що спікер проігнорував її прохання повернутися до поправки.

Редколегія: Розвод Зеленського, газова карта та радівські нравиskrypin.ua

Нагадаємо, цей тиждень був дуже емоційним у ВРУ: окрім сльоз і звинувачень, ми мали змогу побачити першу штовханину. Але важливі законопроекти також були ухвалені. Про тиждень у парламенті написала детально Олександра Худякова.

Тему газових перемовин і розведення військ «Слово і Діло» цього тижня також відстежувало активно. Зокрема, радимо почитати коментар експерта з енергетики Михайла Гончара, на думку якого, Україна спокійно може протриматися цю зиму, не піддаючись шантажу РФ, а також авторську колонку військового журналіста Дениса Поповича, який вважає, що українська влада обрала шлях обману для досягнення миру будь-якою ціною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: