Аваков прокоментував дії ветеранів у Золотому

Читать на русском
Ветерани АТО, котрі перебувають у Золотому, не здійснюють дій, що порушують закон. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков перед початком інвестиційного форуму RE: think. Invest in Ukraine в Маріуполі.

Ветерани АТО, які перебувають у Золотому, не здійснюють дій, що порушують закон.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков перед початком інвестиційного форуму RE: think. Invest in Ukraine в Маріуполі, пише пресслужба МВД.

«Я президент цієї країни, мені 42-й рік». Що показала поїздка Зеленського до селища Золоте?Президент України Володимир Зеленський здійснив візит на Донбас, зокрема, побував у селищі Золоте. Глава держави два дні перебував у районі позицій українських військових.

«Це громадяни України, які вирішили там бути, і вони там перебувають, нічого не порушуючи на цю мить. Конфліктів немає, наскільки я знаю. Я вранці розмовляв», – сказав він.

Аваков підтвердив, що в понеділок увечері в тому районі були обстріли.

«Заходила, як ми думаємо, диверсійно-розвідувальна група. Ми так думаємо: треба перевіряти цю інформацію. І було кілька кулеметних або автоматних черг. Але не стільки по них (ветеранах - ред.) стріляли, скільки загалом це було», – вказав він.

Нагадаємо, що раніше Зеленський поспілкувався з добровольцями на Донбасі. Глава держави відвідав на Донбасі позиції добровольців. У відповідь на занепокоєння через розведення сил президент запевнив, що він - не «лох».

Раніше в Нацкорпусі заявили про переміщення зброї з Золотого.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: