У Києві проходить акція «Ні капітуляції»

Читать на русском
Акцію Ні капітуляції під будівлею Київської обласної державної адміністрації проводять активісти з Національного корпусу і Національних дружин в п'ятницю, 25 жовтня.

Акцію «Ні капітуляції» під будівлею Київської обласної державної адміністрації проводять активісти з Національного корпусу і Національних дружин в п'ятницю, 25 жовтня.

Про це повідомляють Вести.

«Ні капітуляції»: чому акції триватимуть та в чому небезпекаУ містах країни та за кордоном також люди зібралися на віче з вимогою не допустити капітуляції України.

Учасники вимагають від голови Київської ОДА звернутися до президента України Володимира Зеленського «передати вимоги Штабу опору капітуляції».

Вони вимагають від Зеленського зустрічі з ними для того, щоб він «чітко гарантував представникам штабу недопущення відведення українських військ від лінії розмежування, амністії терористам і впровадження будь-яких антиконституційних особливих статусів окупованих територій, а також неможливість проведення виборів в ОРДЛО до вирішення питань безпеки та встановлення контролю Україна на всій території Донбасу».

ЗМІ повідомляють, що мітинг не численний - близько ста осіб. Учасники тримають плакати з написом «Ні капітуляції».

За словами організаторів заходу, аналогічні акції проходять одночасно у всіх обласних центрах країни.    Нагадаємо, в акції «Ні капітуляції», яка відбулася в Києві 14 жовтня, взяли участь до 12 тисяч людей.

Раніше президент України Володимир Зеленський поскаржився, що слово «капітуляція» викликає у нього алергію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: