«Право на владу»: корупційний скандал та результати перевірки депутатів на поліграфі

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі та експерти говоритмуть про корупційний скандал серед слуг народу
Слово і Діло

Сьогодні, 24 жовтня, о 22.30 на телеглядачів «1+1» чекає новий випуск суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу». У вечірньому ефірі ведуча шоу Наталія Мосейчук разом з гостями обговорить гучний скандал у найбільшій парламентській фракції «Слуга народу», депутатів якої запідозрили в отриманні хабарів за захист корупційної схеми з оцінкою нерухомості.

На підозри у корупції відреагував і президент України Володимир Зеленський. Глава держави публічно закликав членів податкового комітету пройти детектор брехні та таким чином з’ясувати, чи дійсно депутати брали хабарі.

Хто пропонував гроші депутатам, що показали тести на поліграфі та чи загрожує фракції «Слуга народу» розкол через корупційний скандал – на ці та інші хвилюючі суспільство питання представники влади, громадські активісти та експерти шукатимуть відповідь в ефірі ток-шоу.

До студії запрошені: голова фракції партії «Слуга народу» Давид Арахамія, депутат з фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський, депутатка з фракції «Голос» Олександра Устінова, голова правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін, поліграфолог Ігор Іщук, адвокат, експерт з питань правової політики Максим Костецький, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Раніше ми писали, хто з нардепів вже пройшов або погодився пройти поліграф.

Також «Слово і Діло» розбиралось, чи можна змусити нардепів проходити поліграф.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: