Стало відомо, коли будуть відомі результати перевірки на поліграфі Дубінського

Читать на русском
Результати перевірки на поліграфі народного депутата від партії Слуги народу Олександра Дубінського мають бути готові в понеділок, 28 жовтня.

Результати перевірки на поліграфі народного депутата від партії «Слуги народу» Олександра Дубінського мають бути готові в понеділок, 28 жовтня.

Про це повідомила адвокат Тетяна Костіна перед проходженням нардепом перевірки на поліграфі.

«Результат. Як ми поспілкувалися із спеціалістом, він мені повідомив, що попередньо (результат - ред.) має бути готовий в понеділок», - повідомила Костіна.

За її словами, нардеп проходить тестування на поліграфі щодо голосування проти законопроекту № 2047 про «Внесення змін до Податкового кодексу України щодо ліквідації корупційної схеми у сфері реєстрації інформації зі звітів про оцінку об'єктів нерухомості», а також відсутності в його діях будь-яких корупційних мотивів.

Нагадаємо, САП почала розслідувати можливе отримання хабаря депутатами від «Слуги народу».

Зеленський різко відреагував на скандал всередині «Слуги народу».

Причиною цього скандалу стало звернення до ОП декількох депутатів, «яким не сподобалося голосування членів комітету, де було прийнято рішення про знищення монополії на оціночну діяльність т. зв. «Майданчиків Яценко» і демонополізації ринку державних закупівель через систему Prozorro. Також їм не сподобалося рішення знизити ціни на участь в торгах і забезпечення прозорої роботи СЕТАМ/АРМА.

Як повідомлялося раніше, Фігурант скандального голосування в комітетах Ради запросила поліграфолога прямо в парламент.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: