Бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі – штаб

Читать на русском
З початку доби 23 жовтня, в районі проведення ООС на Донбасі збройні формування РФ та її найманці 16 разів порушили режим припинення вогню.

З початку доби 23 жовтня, в районі проведення ООС на Донбасі збройні формування РФ та її найманці 16 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр ООС ввечері 23 жовтня.

Карта ООС: ситуація на сході України на 23 жовтняСитуація на сході країни на 23 жовтня 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник обстріляв позиції українських підрозділів із забороненої мінськими домовленостями артилерії калібру 122 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив 11 обстрілів по позиціях Об'єднаних сил, а саме поблизу Водяного, двічі поблизу Харчовика і двічі - неподалік Павлопіля, двічі біля Пєсков і два рази неподалік Лебединського, неподалік Тарамчука, поблизу Старогнатівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ російські окупаційні війська здійснили п'ять обстрілів українських позицій, а саме біля Зайцева, тричі в районі Луганського, неподалік Кримського.

«Протягом поточної доби, в результаті обстрілу, втрат серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на Донбасі різко зросла кількість вибухів.

Також відзначимо, в Німеччині закликали до розведення сил на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: