Ситуація на Донбасі: 13 обстрілів, є поранені

Читать на русском
На Донбасі від початку поточної доби, 22 жовтня, бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню.

На Донбасі від початку поточної доби, 22 жовтня, бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню. У результаті поранення отримали двоє українських військових, ще один отримав бойове травмування.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил (ООС).

Карта ООС: ситуація на сході України на 22 жовтняСитуація на сході країни на 22 жовтня 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Бойовики обстріляли позиції українських військових із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, стрілецької зброї і протитанкових керованих ракет (ПТУР).

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив шість обстрілів позицій ООС. Зокрема, поблизу Павлопіля, Новотроїцького, Новоселівки і Водяного.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ українські позиції обстрілювали сім разів - тричі поблизу Зайцева, Золотого, Південного і Новолуганського.

«Протягом поточної доби, в результаті обстрілу, поранення отримали двоє військовослужбовців Об'єднаних сил, ще один - отримав бойове травмування», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, комітет Ради проводить виїзне засідання на Донбасі.

Також відзначимо, бойовики на Донбасі стріляли біля населеного пункту Зайцеве Північне.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: