На Донбасі різко зросла кількість вибухів – ОБСЄ

Читать на русском
Спостерігачі зафіксували в понеділок, 21 жовтня, близько 240 вибухів у Луганській області і приблизно 80 – на Донбасі.

Різке збільшення кількості вибухів на Донбасі констатують спостерігачі ОБСЄ.

Про це повідомляється в щоденному звіті СММ ОБСЄ у вівторок, 22 жовтня.

Зокрема, спостерігачі зафіксували в понеділок, 21 жовтня, близько 240 вибухів у Луганській області і приблизно 80 - на Донбасі.

«У Луганській області Місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши також більше вибухів (близько 240), якщо порівнювати з попередньою добою (14 вибухів)», - йдеться в звіті.

Як зазначається, більшість порушень режиму припинення вогню зафіксовано в районах на захід і північний захід від ділянки розведення в районі Золотого (підконтрольного уряду, 60 км на захід від Луганська).

«У Донецькій області СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши також більше вибухів (близько 80), якщо порівнювати з попередньою добою (близько 30 вибухів)», - повідомили спостерігачі.

Майже половину порушень режиму «тиші» виявлено ​​в районах на північ і північний схід від Мар'їнки (підконтрольної уряду, 23 км на північний захід від Донецька). Більшість вибухів сталося в районі між Авдіївкою (підконтрольної уряду, 17 км на північ від Донецька) та Ясинуватою (непідконтрольної уряду, 16 км на північний схід від Донецька).

Нагадаємо, минулої доби внаслідок обстрілу загинув один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил, два - зазнали поранень, а ще один – був травмований.

Раніше бойовики на Донбасі стріляли біля населеного пункту Зайцеве Північне.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: