Комітет Ради проводить виїзне засідання на Донбасі

Читать на русском
Комітет Ради із прав людини, деокупації і реінтеграції тимчасово окупованих територій, національних меншин і міжнаціональних відносин проводить виїзне засідання на Донбасі.

Комітет Ради із прав людини, деокупації і реінтеграції тимчасово окупованих територій, національних меншин і міжнаціональних відносин проводить виїзне засідання на Донбасі. Воно триватиме п'ять днів.

Про це повідомляється на сайті комітету у вівторок, 22 жовтня.

«Ми відійдемо від традиційного офіціозу, коли виїзне засідання обмежувалося візитом до військово-цивільних адміністрацій. Зате побуваємо в пунктах пропуску, оглянемо зруйновані внаслідок війни міста і села, об'єкти соціальної інфраструктури та підприємства, поспілкуємося з людьми, які живуть в «сірій зоні»», - розповів голова комітету, нардеп Дмитро Лубинець.

За його словами, такий формат засідання дозволить членам комітету на власні очі побачити всі сторони життя людей, почути про їхні проблеми з перших вуст.

«Сподіваюся, це допоможе нам ухвалювати правильні й ефективні рішення, а головне - допоможе сформувати системну і дієву державну політику щодо цього регіону», - зазначив Лубинець.

Він вказав, що комітет із прав людини попереднього скликання так і не зміг провести виїзне засідання на Донбасі через відсутність кворуму.

Раніше бойовики на Донбасі стріляли біля населеного пункту Зайцеве Північне.

Також нагадаємо, бойовики на Донбасі обстріляли Авдіївку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: