Опублікували закон про порядок поновлення ліцензії

Читать на русском
Закон Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку ліцензування господарської діяльності опублікований у виданні Голос України в п'ятницю, 18 жовтня.

Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку ліцензування господарської діяльності» опублікований у виданні «Голос України» в п'ятницю, 18 жовтня.

Закон набирає чинності через два місяці з дня його опублікування, крім абзаців четвертого - сьомого підпункту 1, підпункту 2 пункту 4 розділу I, які набирають чинності через шість місяців з дня його опублікування.

Документом передбачається введення нової санкції за порушення у сфері ліцензування - зупинення дії ліцензії в повному обсязі або частково; а також прописаний порядок відновлення дії ліцензії, яка була зупинена органом ліцензування.

Крім того, уніфікуються розміри штрафів за порушення законодавства у сфері ліцензування та удосконалюється процедура оскарження дій органів ліцензування в Експертно-апеляційній раді.

Нагадаємо, вчора був опублікований закон про скасування фінансування тих, хто програв вибори партій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: