Справа «Трейд Коммодіті»: суд зняв арешт з авто інвестора

Читать на русском
Столичний райсуд скасував арешт авто одного з інвесторів фірми Трейд Коммодіті, підозрюваного в паливній справі.
Солом'янський суд Києва

Суд скасував арешт автомобіля Range Rover 2006 року випуску і корпоративних прав у ТОВ «Хайфед ЛТД» інвестора ТОВ «Трейд Коммодіті» Володимира Трофименка, якого детективи НАБУ підозрюють в причетності до розкрадання коштів Міністерства оборони на покупці палива.

Таке рішення ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Вадим Сенін, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, суд за клопотанням НАБУ наклав арешт на низку майна Трофименка, в тому числі на Range Rover 2006 року випуску і корпоративні права в ТОВ «Хайфед ЛТД» вартістю в 18,08 мільйона гривень. Адвокат Трофименка подав клопотання про зняття арешту з вказаного майна. У документі він стверджував, що Range Rover 2006 року випуску за станом на 14 вересня 2016 року не належав підозрюваному. Зазначена інформація підтверджена і регіональним сервісним центром МВС України в Київській області.

Вислухавши доводи адвоката, суддя Сенін задовольнив клопотання.

Нагадаємо, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що в справі «Трейд Коммодіті» провели нову експертизу, яка зменшила суму збитків. Також суд зняв арешт з автомобіля Трофименка, а раніше скасували арешт й іншого його майна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: