Суд скасував арешт квартири топ-менеджера «Трейд Коммодіті»

Читать на русском
Столичний райсуд скасував арешт житла топ-менеджера комерційної фірми, якого підозрюють у справі паливних схем у МО.

Суд скасував арешт квартири комерційного директора ТОВ «Трейд Коммодіті» Володимира Гарькавого, якого підозрюють у причетності до заволодіння понад 50 мільйонів гривень Міністерства оборони Україні під час закупівлі палива у цієї фірми.

Таке рішення 21 червня ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Максим Вишняк за результатами розгляду клопотання адвоката, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, за клопотанням НАБУ суд наклав арешт на автомобілі Skoda Superb 2016 року випуску, Ford Fiesta 2007 року випуску, Mitsubishi Lancer Evo IX 2007 року випуску, Honda Civic 1988 року випуску; на квартиру і 100% корпоративних прав Гарькавого в ТОВ «Нью Гастро». Також вказане майно за клопотанням НАБУ і рішенням суду було передано в управління Національного агентства України з розшуку та менеджменту активів.

У зв'язку з цим адвокат подав клопотання про зняття арешту з квартири Гарькавого. Вислухавши клопотання, суддя його задовольнив і зняв арешт з квартири.

Нагадаємо, Гарькавий повернувся в Україну і прийшов з адвокатом до НАБУ. За інформацією детективів, у нього закінчився термін дії закордонного паспорта і його повернули в Україну. Пізніше, суд відпустив його під особисте зобов'язання з покладанням низки обов'язків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: