Ситуація на Донбасі: 11 обстрілів, є поранені

Читать на русском
12 жовтня в результаті ворожих обстрілів у зоні проведення операції ООС на Донбасі постраждали двоє українських військових.

12 жовтня в результаті ворожих обстрілів у зоні проведення операції ООС на Донбасі постраждали двоє українських військових.

Про це повідомляє сторінка ООС в Facebook в суботу ввечері.

Карта ООС: ситуація на сході України на 12 жовтняСитуація на сході країни на 12 жовтня 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Станом на 19:00 російсько-окупаційні війська 11 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів Об'єднаних сил. При цьому застосовувалося заборонене мінськими угодами озброєння.

Так, із мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, озброєння бойової машини піхоти (БМП-1) і стрілецької зброї були обстріляні українські позиції в районі населених пунктів Водяне, Харчовик, Новогнатівка, Широкино, Мар'їнка та Луганське.

«Протягом поточної доби в результаті ворожих обстрілів легкі поранення отримали 2 військовослужбовці Об'єднаних сил», - зазначили у відомстві.

Раніше на Донбасі на КПВВ у чергах застрягли понад 200 автомобілів.

Також нагадаємо, Зеленський заявив, що його місія як президента зупинити війну на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: