На Донбасі на КПВВ в чергах понад 200 автомобілів

Читать на русском
На контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил у чергах застрягли 205 автомобілів.
Ілюстративне фото.

У п'ятницю, 11 жовтня, на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил у чергах застрягли 205 автомобілів.

«Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: «Майорське» – 20/50; «Мар’їнка» – 0/70; «Новотроїцьке» – 20/10; «Гнутове» – 15/20», - йдеться в повідомленні Держприкордонслужби.

КПВВ на кордоні з Кримом закривають для автомобілівНа адмінкордоні з Кримом закривають для руху автомобілів контрольний пункт в'їзду-виїзду «Каланчак».

Також у пресслужбі зазначили, що 10 жовтня військовослужбовці Краматорського та Лисичанського загонів спільно з співробітниками ДФС зі складу Об'єднаних сил у КПВВ «Мар’їнка» та «Станиця Луганська» припинили дві спроби переміщення товарів з порушенням встановлених правил. Зокрема на тимчасово окуповану територію України намагались провезти комплектуючі до комп’ютерної техніки та взуття на загальну суму понад 55 тисяч гривень. Товари вилучено представниками ДФС для здійснення подальшого процесуального оформлення.

Нагадаємо, раніше через КПВВ «Новотроїцьке» до тимчасово окупованої території України прослідували вантажівки з гуманітарною допомогою.

Також стало відомо, що біля мосту в Станиці Луганській почали монтаж зупинок.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: