Зведення ООС: бойовики 13 раз порушили режим припинення вогню

Читать на русском
З початку поточної доби, 10 жовтня, на Донбасі, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації і її найманці 13 разів порушили режим припинення вогню.

З початку поточної доби, 10 жовтня, на Донбасі, в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) збройні формування Російської Федерації і її найманці 13 разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє пресс-центр ООС, через обстріли загинув один український військовослужбовець.

Карта ООС: ситуація на сході України на 10 жовтняСитуація на сході країни на 10 жовтня 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник обстрілював позиції підрозділів ОС із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, снайперського і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичної групи «Схід» супротивник зробив одинадцять обстрілів, а саме неподалік Новотроїцького, поблизу Харчовика, поблизу Водяного, неподалік Новоселівки 2, а також поблизу Авдіївки.

Крім того, у районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання «Північ» бойовики здійснили два обстріли: неподалік Кримського та поблизу Хутора Вольного.

Раніше у Путіна звинуватили Україну в зриві відведення військ на Донбасі.

Як відомо, розведення військ у Петровському і Золотому мало розпочатися 7 жовтня, але до сих пір не відбувається.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: