Розведення військових сил у Золотому перенесли

Читать на русском
За інформацією командування, розведення військ може початися в середу, 9 жовтня, о 12:00. Також відомо, що місцеві жителі проти відтермінування й вимагають почати розведення якомога швидше.

Розведення військ на Донбасі в Золотому було перенесено на середу, 9 жовтня.

До чого може привести розведення військ на Донбасі?У МЗС України повідомили, що розведення військ у Петрівському та Золотому, яке мало розпочатися 7 жовтня, не відбудеться, оскільки бойовики порушили домовленість.

Про це заявило командування ЗСУ і ООС, повідомляє «112 Україна».

За інформацією командування, розведення військ може початися в середу, 9 жовтня, о 12:00. Також відомо, що місцеві жителі проти відтермінування й вимагають почати розведення якомога швидше. На цю мить командування ЗСУ намагається заспокоїти місцевих жителів і донести, що нічого не загрожує тим громадянам, які залишаться між обома сторонами.

Нагадаємо, на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську 1 жовтня сторони домовилися про початок розведення військ у Золотому і Петровському. Пізніше спецпредставник ОБСЄ в Тристоронній контактній групі (ТКГ) з питань України Мартін Сайдік заявив, що розведення сил у Золотому і Петровському розпочнеться в понеділок, 7 жовтня.

7 вересня стало відомо, що розведення сил у Золотому не відбулося, оскільки бойовики порушили домовленість.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: