НАЗК розпочало відкривати декларації військових прокурорів

Читать на русском
Рішення про відкриття доступу до декларацій військових прокурорів в публічній частині реєстру було схвалене на засіданні НАЗК.

Рішення про відкриття доступу до декларацій військових прокурорів у публічній частині реєстру було схвалене на засіданні НАЗК.

Про це повідомляє пресслужба НАЗК у п'ятницю, 4 жовтня.

Чумака призначено військовим прокурором: як він виконував обіцянки в статусі нардепаВіктор Чумак призначений головним військовим прокурором. Подивилися як він виконував обіцянки на посаді народного депутата.

Як роз'яснив заступник генпрокурора, головний військовий прокурор Віктор Чумак, НАЗК розкриє декларації і повідомлення про суттєві зміни в майновому стані військових прокурорів за весь період дії спеціальних заходів безпеки - із березня 2017 го по 4 жовтня 2019 року, і не закриватиме їх у подальшому .

Відзначається, що уповноважені особи НАЗК вже почали роботи щодо відкриття даних. Антикорупціонери запевнили, що всі декларації військових прокурорів стануть доступні для перегляду в реєстрі протягом наступного тижня.

Нагадаємо, 16 вересня головний військовий прокурор Віктор Чумак скасував постанову, що забезпечує вилучення декларацій військових прокурорів із публічного доступу.

Раніше голова НАЗК Олександр Мангул заявив, що для відкриття декларацій військових прокурорів НАЗК має отримати постанову ГПУ і схвалити відповідне рішення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: