У НАЗК прокоментували скасування закриття декларацій військових прокурорів

Читать на русском
Голова НАЗК Олександр Мангул заявив, що для відкриття декларацій військових прокурорів НАПК має отримати постанову ГПУ і ухвалити відповідне рішення.

Голова НАЗК Олександр Мангул заявив, що для відкриття декларацій військових прокурорів НАЗК має отримати постанову ГПУ і ухвалити відповідне рішення.

Про це повідомляє прес-служба Нацагентства.

«У 2017 році в Національне агентство звернувся тодішній головний військовий прокурор Анатолій Матіос з проханням закрити дані декларацій військових прокурорів. На постанові є гриф обмеження доступу, тому її деталі я не можу розголошувати», - зазначив Мангул.

За його словами, рішення про закриття інформації в деклараціях військових прокурорів приймалося на засіданні НАПК більшістю голосів.

«Для його скасування Національне агентство повинне отримати відповідну постанову нинішнього головного військового прокурора Віктора Чумака та розглянути його на засіданні агентства», - сказав він.

Нагадаємо, заступник голови Генеральної прокуратури - головний військовий прокурор Віктор Чумак сьогодні, 16 вересня, скасував постанову, згідно з якою декларації військових прокурорів було вилучено з публічного доступу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: