ВР відклала розгляд законопроекту про незаконне збагачення

Читать на русском
Парламент ухвалив рішення відкласти на кілька тижнів розгляд законопроекту про кримінальну відповідальність за незаконне збагачення.

Парламент ухвалив рішення відкласти на кілька тижнів розгляд законопроекту про кримінальну відповідальність за незаконне збагачення.

Про це заявила представник уряду в парламенті Ірина Верещук журналістам в кулуарах парламенту, передає кореспондент УНН.

«Це (відтермінування розгляду законопроекту щодо кримінальної відповідальності за незаконне збагачення – ред.) перспектива найближчих тижнів. Якщо ми відкладаємо законопроект, то це питання днів, коли ми маємо вирішити це питання», - зазначила Верещук.

За її словами, народні депутати з фракції «Слуга народу» не дійшли згоди щодо цього законопроекту по окремих пунктах, які можуть мати різне тлумачення. І щоб не приймати окремо зміни до щойно ухваленого законопроекту, нардепи вирішили наразі зняти його з порядку денного.

При цьому вона додала, що в цілому фракція підтримає законопроект про незаконне збагачення.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський запропонував за незаконне збагачення позбавляти волі на строк від 5 до 10 років.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: