Ближче до народу: тільки у 40 мажоритарників-новачків є приймальні

Читать на русском
Громадські приймальні відкрили ще не всі мажоритарники-новачки. З 163 інформація про приймальні є тільки у 40.

Тільки у 40 народних депутатів (зі 163), які пройшли в парламент по одномандатних округах (вперше балотувалися до Ради або вперше по мажоритарці), є громадські приймальні.

Про це повідомляє «Слово і Діло», проаналізувавши інформацію, яка є у відкритому доступі.

Відзначимо, що 23-27 вересня у IX скликання був перший тиждень, виділений для роботи з виборцями. Деякі нардепи, наприклад, Олег Семінський, Валерій Божик, Георгій Мазурашу та інші зустрічалися з виборцями, але свої приймальні ще не облаштували.

У групи депутатів, наприклад, Максима Зуєва, Олени Лис, Степана Чернявського, за їхньою інформацією, питання з приймальнями перебуває на стадії організації.

Однак і в нардепів, які вже «облаштувалися» в округах, теж не все добре. У Юрія Солода і Миколи Стефанчука приймальні відкрито, але в робочий час там не беруть слухавку. Аналогічна ситуація в Олега Колєва, Лариси Білозір і Максима Дирдіна. У Олексія Красова є приймальня, але немає точного графіка роботи і номера телефону.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які обіцянки мажоритарники давали у своїх передвиборчих програмах. Зокрема, можна прочитати про депутатів Закарпатської, Одеської та Чернівецької областей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: