Я заслуговую на зустріч із моїм обвинувачем – Трамп

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп заявив, що заслуговує на зустріч з держслужбовцям, який подав на нього скаргу після розмови з українським президентом Володимиром Зеленським.

Президент США Дональд Трамп заявив, що заслуговує на зустріч з держслужбовцем, який подав на нього скаргу після розмови з українським президентом Володимиром Зеленським.

«Як і будь-який американець, я заслуговую га зустріч з моїм обвинувачем, особливо, коли цей обвинувач, так зване джерело, представив ідеальну бесіду з іноземним лідером абсолютно некоректним і обманним чином», - написав у Twitter Трамп.

Трампу можуть оголосити імпічмент через скандал із дзвінком Зеленському: реакція соцмережУ США можуть оголосити імпічмент президенту Дональду Трампу. Все через скандал з телефонною розмовою з Володимиром Зеленським.

Він також додав, що хоче зустрітися і з людиною, яка незаконно надавав спецагенту дані про дзвінок.

Тим часом політичний скандал навколо телефонної розмови між президентами Дональдом Трампом та Володимиром Зеленським може призвести до імпічмента американського лідера.

Як відомо, у США оголосили про початок офіційного розслідування щодо імпічменту Трампа.

Білий дім оприлюднив текст телефонної розмови. У розмові Трамп нагадує Зеленському про те, що Джо Байден, як віцепрезидент США, у 2016 році лобіював звільнення генпрокурора України Віктора Шокіна.

«Слово і Діло» подивилося, що в соціальних мережах думають про скандал і можливий імпічмент Трампу.

Також стало відомо, скільки американців підтримують ідею імпічмента Трампа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: