Україна не втручатиметься у внутрішні справи США – Єрмак

Читать на русском
Він зазначив, що українська влада бачить в США стратегічного партнера і те, що відбувається – це їхня внутрішня політична кухня.

Україна не втручатиметься у внутрішні справи США.

Про це заявив помічник президента Андрій Єрмак в інтерв'ю ТСН.

Публікація розмови з Трампом: як Україні використати ситуаціюБілий дім оприлюднив текст телефонної розмови між президентом США Дональдом Трампом і президентом України Володимиром Зеленським, через що в США розпочато процедуру імпічменту американського лідера.

Він зазначив, що українська влада бачить у США стратегічного партнера і те, що відбувається - «це їхня внутрішня політична кухня».

«Непроста ситуація. Вона дісталася сьогоднішній владі в спадщину. Це внутрішні справи США. Ми бачимо в США нашого друга, нашого стратегічного партнера. Те, що відбувається там - це їхня внутрішня політична кухня. Ми не будемо жодним чином у цьому брати участь. Наша дружба і наша підтримка двопалатна вона є, вона дуже потужна і я впевнений, що вона буде така і в подальшому», - повідомив Єрмак.

Крім цього, він прокоментував заяву прессекретаря Палати представників Ненсі Пелосі про те, що Росія причетна до скандалу навколо телефонної розмови двох президентів.

«Я вважаю, що це вже такі конспірологічні змови. Тому мені важко це коментувати... Моє ставлення, моя позиція: вона базується на фактах, які я знаю. Мені дуже важко якісь припущення, когось коментувати», - додав Єрмак.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп заявив, що заслуговує на зустріч із держслужбовцем, який подав на нього скаргу після розмови з українським президентом Володимиром Зеленським.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: