Президентський комітет ПАРЄ відвідає Київ

Читать на русском
Президентський комітет Парламентської асамблеї Ради Європи найближчим часом прибуде до Києва для консультацій.

Президентський комітет Парламентської асамблеї Ради Європи найближчим часом прибуде до Києва для консультацій.

Про це проіфнорміровал нардеп, член української делегації у ПАРЄ Олексій Гончаренко на своїй сторінці в Facebook.

Які внески платять до ПАРЄ країни-учасниціРосія сплачує не найбільші внески за участь у ПАРЄ. Зіставні суми вкладають Туреччина, Італія, Франція та Велика Британія.

«Президентський комітет ПАРЄ найближчим часом приїде для консультацій до Києва. Перші новини зі Страсбурга, де сьогодні відкриється осіння сесія ПАРЄ. Як ви знаєте, Україна не братиме участь в її офіційних заходах», - повідомив він.

При цьому Гончаренко додав, що декілька членів ПАРЄ, в тому числі і він, «приїхали в Асамблею для неформальної роботи, проведення консультацій, тощо».

«І ось є перші новини. За пропозицією групи Європейської народної партії та групи консерваторів, до якої я маю честь входити, на Президентському комітеті ПАРЄ (ПК - до нього входить президент ПАРЄ, лідери політичних груп Асамблеї) ухвалено рішення найближчим часом провести засідання ПК у Києві для проведення консультацій з Україною», - додав нардеп.

Раніше повідомлялося, що голова української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи, народний депутат від партії «Слуга народу» Єлизавета Ясько поїде на осінню сесію ПАРЄ.

Нагадаємо, 26 червня Парламентська асамблея Ради Європи погодилася повернути росіян без санкцій, незважаючи на порушення принципів РЄ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: