Голова ПАРЄ прокоментувала відсутність української делегації

Читать на русском
Ліліан Моріс Паскьє, президент ПАРЄ, висловила жаль з приводу ненадання повноважень для роботи на осінній сесії постійній делегації Верховної ради.

Ліліан Моріс Паскьє, президент ПАРЄ, висловила жаль щодо ненадання повноважень для роботи на осінній сесії постійній делегації Верховної ради.

Страсбурзька ганьба: що означає повернення РФ до ПАРЄЗа резолюцію, що дозволяє делегації РФ повернутися до ПАРЄ, проголосували 118 делегатів, проти – 62, утрималися – 10.

Про це вона заявила на відкритті осінньої сесії ПАРЄ у Страсбурзі, повідомляє Укрінформ у понеділок, 30 вересня.

«Діалог і співпраця з українською делегацією особливо важливі для мене і для всіх нас. Адже Україна є країною-членом нашої організації. Україна може розраховувати на нашу повну підтримку. У зв'язку з цим я розчарована, що український парламент не представив повноваження своєї нової делегації до відкриття цієї сесії», - заявила президент ПАРЄ.

Паскьє висловила надію, що Україна представить повноваження своєї нової делегації незабаром. Разом із тим вона додала, що Асамблея має продовжувати роботу разом із російськими колегами на основі відкритого і чесного діалогу.

Як повідомлялося, 30 вересня в Страсбурзі відкривається осіння сесія ПАРЄ, яка триватиме до 4 жовтня.

Раніше Грузія виступила проти відновлення Росії у ПАРЄ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: