Скандал навколо стенограми: в Москві прокоментували звинувачення

Читать на русском
Звинувачення в причетності РФ до до скандалу навколо телефонної розмови президентів України і США прокоментував міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров.

Звинувачення в причетності РФ до скандалу навколо телефонної розмови президентів України і США прокоментував міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров.

Про це повідомляє «Голос Америки» в суботу, 28 вересня.

Публікація розмови з Трампом: як Україні використати ситуаціюБілий дім оприлюднив текст телефонної розмови між президентом США Дональдом Трампом і президентом України Володимиром Зеленським, через що в США розпочато процедуру імпічменту американського лідера.

За інформацією, на пресконференції в ООН Лавров спростував звинувачення в тому, що РФ може бути причетна до скандалу з розмовою Дональда Трампа і Володимира Зеленського. Лавров назвав дані звинувачення спікера Палати представників США Ненсі Пелосі «параноєю».

Крім того, російський міністр додав, що скандал з розмовою президентів України і США в Москві вважають «роздутим».

Раніше спікер Палати представників США Ненсі Пелосі заявила, що до скандалу навколо липневого телефонної розмови глави Білого дому Дональда Трампа з українським президентом Володимиром Зеленським могла бути причетна Росія.

Нагадаємо, Конгрес США опублікував текст скарги на Трампа про тиск на Зеленського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: