ДТП у Броварах: опублікували відео аварії

Читать на русском
Роман Труба опублікував відео ДТП у своєму Telegram-каналі. На кадрах видно, як нетверезий правоохоронець збив трьох людей на зупинці громадського транспорту.

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба опублікував відео ДТП у своєму Telegram-каналі. На кадрах видно, як нетверезий правоохоронець збив трьох людей на зупинці громадського транспорту.

«П’яний працівник поліції охорони на шаленій швидкості просто «зніс» трьох людей, які стояли на зупинці громадського транспорту. Вчора ввечері наші слідчі оперативно виїхали на місце події і вже затримали горе-поліцейського... Дозволяючи собі сідати за кермо в нетверезому стані, слід пам’ятати, що комусь це може коштувати життя», - написав Труба.

ДТПАльона Мазуренко

Нагадаємо, за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) у Броварах за участю співробітника управління поліції охорони розпочато розслідування. Весь керівний склад поліції охорони Київської області був відсторонений від виконання службових обов'язків.

Водій, проїжджаючи по вулиці Київській в місті Бровари, в'їхав у зупинку громадського транспорту. Він скоїв наїзд на сімейну пару та велосипедиста - від отриманих травм жінка загинула на місці, її чоловік та велосипедист зазнали тілесних ушкоджень різного ступеню.

Також правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 286 КК України.

Державне бюро розслідувань затримало працівника поліції охорони, який спричинив смертельну дорожньо-транспортну подію на зупинці в Броварах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: