ДТП у Броварах: керівництво обласного управління поліції охорони відсторонили

Читать на русском
За фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди у Броварах, з участю співробітника поліції охорони, розпочате розслідування.

За фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди у Броварах, з участю співробітника поліції охорони, розпочате розслідування.

Про це повідомив глава Нацполіції Ігор Клименко, передає пресслужба відомства.

Кабмін створив спецгрупу з розслідування ДТП на дорогахПрем'єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що уряд створив спеціальну групу для розслідування аварій на дорогах.

Як повідомив керівник Нацполіції, весь керівний склад поліції охорони Київської області був відсторонений від виконання службових обов'язків. Також правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 286 КК України.

«Мною прийнято рішення відсторонити весь керівний склад управління поліції охорони в області від виконання службових обов’язків та призначити службове розслідування. У найближчі дні громадськість буде повідомлена про жорсткі заходи реагування», - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Броварах автомобіль в'їхав в зупинку з людьми. В результаті ДТП одна людина загинула та ще двоє були травмовані. З'ясувалося, що за кермом автомобіля перебував співробітник поліції охорони Київської області. Тоді в поліції заявляли про відсторонення начальника Державної охоронної служби Київської області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: