ДТП на Житомирщині: суд заарештував водія вантажівки

Читать на русском
У Житомирі суд заарештував водія вантажівки, причетного до дорожньо-транспортної пригоди в Новоград-Волинському, де в загинули 9 осіб.

У Житомирі суд заарештував водія вантажівки, причетного до дорожньо-транспортної пригоди в Новоград-Волинському, де в загинули 9 осіб.

Згідно з повідомленням поліції, рішення було прийнято Корольовським районним судом.

В Україні за чотири з половиною роки сталося майже 693 тисячі ДТПВ Україні щодня в середньому відбувається 300-400 ДТП. За чотири з половиною роки — майже 693 тисячі аварій.

«Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави», - йдеться в повідомленні.

Водія звинувачують у порушенні ч. 3 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, ДТП сталося в Новоград-Волинському районі в селі Пилиповичі сталося зіткнення вантажного автомобіля з автобусом, загинуло 9 осіб і 10 осіб були травмовані.

Також сьогодні стало відомо, що в Одесі заарештували винуватця ДТП в Одеській області, в результаті якої загинули 9 осіб.

Раніше президент України Володимир Зеленський доручив взяти на контроль розслідування смертельних ДТП.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: