У Броварах поліцейський в'їхав у зупинку, є жертви

Читать на русском
У Броварах співробітник поліції охорони в'їхав у зупинку громадського транспорту. Одна людина загинула, ще двоє отримали травми.

У Броварах співробітик поліції охорони в'їхав у зупинку громадського транспорту. Одна людина загинула, ще двоє отримали травми.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України.

Криве Озеро, Переяслав, Одеса: випадки незаконного застосування зброї працівниками поліціїПісля резонансного вбивства дитини в Переяславі Слово і Діло зібрало інші випадки незаконного застосування зброї поліцейськими.

За повідомленням поліції, водій автомобіля не впорався з керуванням та в'їхав у зупинку.

«Сьогодні, 26 вересня, о 17:46 в Броварський відділ поліції надійшло повідомлення про скоєння наїзду на зупинку громадського транспорту. Водій, який перебував за кермом, не впорався з керуванням та в'їхав у зупинку. В результаті ДТП дві людини отримали тілесні ушкодження і загинула одна жінка», - йдеться в повідомленні.

На місце події прибув очільник Національної поліції Ігор Клименко. За даним фактом призначено службове розслідування, на час якого начальника УПО Київської області відсторонено від виконання службових обов’язків. Про подію повідомлено ДБР.

Нагадаємо, у вівторок під Києвом, у Броварах, у результаті ДТП зіткнулися сім автомобілів.

Також у Харкові працівниця відділу зі структурних підрозділів Головного управління Нацполіції в Харківській області збила на пішохідному переході літнього чоловіка, що призвело до загибелі пішохода.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: