Підозрюваного у скоєнні ДТП у Броварах затримали

Читать на русском
Державне бюро розслідувань затримало працівника поліції охорони, який спричинив смертельну дорожньо-транспортну пригоду на зупинці в Броварах.

Державне бюро розслідувань затримало працівника поліції охорони, який спричинив смертельну дорожно-транспортну пригоду на зупинці в Броварах.

Повідомляється, що при скоєнні ДТП правоохоронець був п'яний, інформує ДБР.

Криве Озеро, Переяслав, Одеса: випадки незаконного застосування зброї працівниками поліціїПісля резонансного вбивства дитини в Переяславі Слово і Діло зібрало інші випадки незаконного застосування зброї поліцейськими.

«Слідчі затримали поліцейського-водія взводу реагування Броварського міжрайонного відділу Управління поліції охорони в Київській області, який скоїв наїзд на зупинку громадського транспорту», - йдеться у повідомленні.

Також відомо, що водій, проїжджаючи по вулиці Київській в місті Бровари, в'їхав у зупинку громадського транспорту. Він скоїв наїзд на сімейну пару та велосипедиста - від отриманих травм жінка загинула на місці, її чоловік та велосипедист зазнали тілесних ушкоджень різного ступеню.

Нагадаємо, за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) у Броварах, за участю співробітника управління поліції охорони, розпочато розслідування. Весь керівний склад поліції охорони Київської області був відсторонений від виконання службових обов'язків.

Також правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 286 КК України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: