Трамп розкритикував розсекречену скаргу співробітника американських спецслужб

Читать на русском
Трамп розкритикував розсекречену скаргу співробітника американських спецслужб щодо його телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським.

Президент США Дональд Трамп розкритикував розсекречену скаргу співробітника американських спецслужб щодо його телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це Трамп написав у Twitter.

У США оголосили про запуск процедури імпічменту ТрампаУ США оголосили про запуск процедури імпічменту Трампу через ймовірний тиск на президента України Володимира Зеленського під час телефонної розмови.

«Інформатор з інформацією з других рук? Ще одна фальшива новина! Подивіться, що було сказано під час дуже хорошого, без тиску, дзвінка. Ще одне полювання на відьом!», - написав Трамп.

Він також заявив, що голові Комітету з питань розвідки Палати представників США сенатору-демократу Адаму Шиффу не можна довіряти у цій справі.

Нагадаємо, повну версію скарги про тиск із боку президента США Дональда Трампа на президента України Володимира Зеленського в телефонній розмові в липні оприлюднив Комітет з розвідки Палати представників США.

Пізніше спікер Палати представників Сполучених Штатів Америки Ненсі Пелосі звинуватила Трампа в приховуванні спроб тиску на українського президента Володимира Зеленського.

Також Пелосі зробила офіційну заяву про ініціювання процедури імпічменту президента США Дональда Трампа. Причиною став скандал, який розгорівся після телефонної розмови Трампа з президентом України.

«Слово і Діло» подивилося, що в соціальних мережах думають про скандал та ймовірний імпічмент Трампу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: