Пелосі звинуватила Трампа в приховуванні спроб тиску на Зеленського

Читать на русском
Пелосі звинуватила Трампа в приховуванні спроб тиску на українського президента Володимира Зеленського.

Спікер Палати представників Сполучених Штатів Америки Ненсі Пелосі звинуватила главу Білого дому Дональда Трампа в приховуванні спроб тиску на українського президента Володимира Зеленського, коментуючи оприлюднений текст скарги співробітника американської розвідки на липневу розмову Трампа з Зеленським.

«Президент (Трамп - ред.) весь час займався приховуванням», - сказала вона, пише Reuters.

Трампу можуть оголосити імпічмент через скандал із дзвінком Зеленському: реакція соцмережУ США можуть оголосити імпічмент президенту Дональду Трампу. Все через скандал з телефонною розмовою з Володимиром Зеленським.

Також Пелосі додала, що Палата представників в ході процедури імпічменту розглядатиме лише ситуацію з Україною, а всі інші можливі випадки зловживання владою з боку Трампа будуть розглянуті пізніше.

Нагадаємо, повну версію скарги про тиск із боку президента США Дональда Трампа на президента України Володимира Зеленського в телефонній розмові в липні оприлюднив Комітет з розвідки Палати представників США.

У документі йдеться, що чиновники Білого дому намагалися приховати стенограму телефонної розмови. Зокрема, стенограму не помістили до архіву разом із усіма розмовами - це зробили за порадою юристів Білого дому.

Раніше спікерка Палати представників Ненсі Пелосі зробила офіційну заяву про ініціювання процедури імпічменту президента США Дональда Трампа. Причиною став скандал, який розгорівся після телефонної розмови Трампа з президентом України.

«Слово і Діло» подивилося, що в соціальних мережах думають про скандал та ймовірний імпічмент Трампу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: