У США розсекретили текст скарги на розмову Трампа із Зеленським

Читать на русском
У США розсекретили текст скарги неназваного співробітника американських спецслужб, який повідомив про липневу телефонну розмову між Дональдом Трампом і Володимиром Зеленським.
Фото - Reuters.

У США розсекретили текст скарги неназваного співробітника американських спецслужб, який повідомив про липневу телефонну розмову між Дональдом Трампом і Володимиром Зеленським.

Як повідомляє CNN, текст скарги може бути оприлюднений вже в четвер 26 вересня.

Імпічмент Трампа: демократам бракує менше 10 голосів для затвердження звинуваченьКонгресмени зібрали 210 голосів із необхідних 218 для затвердження звинувачень за процедурою імпічменту проти президента США Дональда Трампа.

Першими з розсекреченими текстом ознайомилися члени спецкомітетів з розвідки Палати представників і Сенату.

Скарга співробітника спецслужб на Трампа надійшла спочатку генеральному інспектору розвідувальних служб Майклу Аткінсону.

ЗМІ повідомляли, що обіцянка, дана Трампом під час телефонної розмови з неназваним іноземним лідером, змусила співробітника американської розвідки подати офіційну скаргу.

Незабаром з'ясувалося, що розмову, яка насторожила розвідку, Трамп проводив з українським президентом Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, спікерка Палати представників Ненсі Пелосі зробила офіційну заяву про ініціювання процедури імпічменту президента США Дональда Трампа. Причиною став скандал, який розгорівся після телефонної розмови Трампа з президентом України.

Білий дім оприлюднив текст телефонної розмови між президентом США Дональдом Трампом і президентом України Володимиром Зеленським.

«Слово і Діло» подивилося, що в соціальних мережах думають про скандал та ймовірний імпічмент Трампу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: