Спікер Палати представників оголосить про розслідування щодо імпічменту Трампа

Читать на русском
Спікер Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі має намір підтримати початок процедури імпічменту щодо американського президента Дональда Трампа.

Спікер Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі має намір підтримати початок процедури імпічменту щодо американського президента Дональда Трампа.

Про це повідомляє The Washington Post.

Пелосі планує зробити офіційну заяву пізніше у вівторок, 24 вересня, після закритої зустрічі з лідерами демократів, заявило джерело в Демократичній партії.

За словами джерел WP, Пелосі і високопоставлені демократи обговорюють питання про створення спеціального комітету, який буде займатися процедурою імпічменту Трампа.

Раніше Трамп заявив, що не боїться імпічменту і не звертає уваги на відповідні погрози, що надходять від деяких представників Демократичної партії.

Нагадаємо, Трамп звинуватив сина свого опонента на виборах Джо Байдена в отриманні грошей від Китаю і України. Тоді ж особистий адвокат Трампа Рудольф Джуліані заявив, що Київ сприяв Байдену-молодшому у відмиванні $ 3 млн.

21 вересня видання The Wall Street Journal повідомило, що під час липневої розмови Трампа з українським лідером Володимиром Зеленським американський президент вісім разів закликав Київ сприяти Джуліані в розслідуванні, що стосується сімейства Байден.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: