У поліції назвали причину ДТП під Одесою

Читать на русском
За інформацією правоохоронців, в аварії винен водій автоцистерни, який виїхав на зустрічну смугу.

У поліції назвали причину смертельної ДТП в Одеській області.

За інформацією правоохоронців, в аварії винен водій автоцистерни, який виїхав на зустрічну смугу.

В Україні за чотири з половиною роки сталося майже 693 тисячі ДТПВ Україні щодня в середньому відбувається 300-400 ДТП. За чотири з половиною роки — майже 693 тисячі аварій.

Про це заявив заступник голови управління превентивної діяльності поліції області Владислав Ткаченко, повідомляє УНІАН у понеділок, 23 вересня.

«З боку Одеси в сторону міста Білгород-Дністровського рухався автотягач із причепом, водій якого виїхав на смугу зустрічного руху...», - заявив Ткаченко.

Але не повідомляється, чому саме це сталося - водій не впорався із керуванням, через технічну несправність машини, проблему з дорожнім покриттям або чимось іншим. Ткаченко заявив, що це - компетенція слідства.

Водій вантажівки був затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Зокрема, чоловік перебуває на лікуванні в Одеській обласній клінічній лікарні під цілодобовою охороною, і сьогодні має бути вирішено питання про обрання йому запобіжного заходу. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, під Одесою в результаті смертельної аварії за участю вантажівки і переповненої маршрутки загинули дев'ятеро людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: