ДТП на Одещині: водія фури арештували без застави

Читать на русском
Слідство арештувало водія, причетного до ДТП в Одеській області, внаслідок якого загинули 9 людей.

Слідство арештувало водія, причетного до ДТП в Одеській області, внаслідок якого загинули 9 людей.

«За клопотанням прокуратури області судом взято під варту без права на заставу водія, причетного до ДТП, що забрала життя дев’яти людей в Овідіопольському районі», - інформує пресслужба прокуратури Одеської області.

Зеленський доручив Кабміну вжити заходів для недопущення масштабних ДТППрезидент України Володимир Зеленський доручив уряду включити безпеку пасажирських перевезень до першочергових пріоритетів своєї роботи, а також взяти на контроль розслідування великих ДТП, які сталися останніми днями.

Нагадаємо, 21 вересня під Одесою сталося зіткнення вантажівки з переповненою маршруткою. У результаті зіткнення транспортних засобів загинули 9 осіб, ще четверо постраждали. Всі постраждалі були шпиталізовані для надання медичної допомоги. Маршрутка поверталася з Одеси.

Водію загрожує до 10 років ув’язнення.

Порушення правил дорожнього руху, керування в нетверезому стані, погані дороги – сукупність цих та інших факторів призвела до того, що в Україні з 1 січня 2015 року по 1 липня 2019-го сталося 692 тисячі 317 дорожньо-транспортних подій. Найгірша статистика була в 2017 році: 162,5 тисячі аварій і понад 3 тисячі загиблих. «Слово і Діло» пропонує подивитися цифри більш детально.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: