Князєва залишили в МВС

Читать на русском
Князєв став радником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та увійшов до колегії міністерства.

Ексочільник Національної поліції Сергій Князєв став радником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та увійшов до колегії міністерства.

Про це сказано у повідомленні на сайті МВС.

Голова Нацполіції Князєв пішов у відставку, виконавши лише половину своїх обіцянокГолова Національної поліції України Сергій Князєв пішов у відставку. Більше ніж за два роки на посаді він виконав половину обіцянок.

Аваков запевнив, що рішення про відставку Князєва – це «плановий крок, який не обумовлений негативними факторами та брудною інформаційною кампанією проти офіцера поліції».

Міністр також повідомив, що за поданням голови Національної поліції від 9 вересня 2019 року полковник поліції Вадим Троян, який раніше обіймав посаду заступника міністра внутрішніх справ, був призначений заступником голови НПУ.

Нагадаємо, 24 вересня голова Національної поліції Сергій Князєв під час брифінгу повідомив, що подав у відставку.

Згідно з даними аналітиків сайту «Слово і Діло» голова Нацполіції Князєв пішов у відставку, виконавши тільки половину своїх обіцянок.

Вчора Кабінет міністрів прийняв відставку голови Національної поліції Сергія Князєва та призначив нового очільника поліції. Ним став генерал поліції третього рангу Ігор Клименко, який до цього обіймав посаду заступника голови Нацполіції України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: