Кабмін призначив нового голову Нацполіції України

Читать на русском
Кабінет міністрів прийняв відставку голови Національної поліції Сергія Князєва та призначив нового очільника поліції.

Кабінет міністрів прийняв відставку голови Національної поліції Сергія Князєва та призначив нового очільника поліції.

Як повідомляє прес-служба відомства, ним став генерал поліції третього рангу Ігор Клименко, який до цього обіймав посаду заступника голови Нацполіції України.

Зазначається, що новопризначений голова Нацполіції Ігор Клименко висловив вдячність за довіру.

«Для мене честь очолити найбільший правоохоронний орган держави – Національну поліцію України. Водночас, розумію надвідповідальність та важливість цієї посади», ‑ сказав він.

Клименко пообіцяв продовжувати ті реформи, які реалізують з моменту створення НПУ та звернути увагу на вирішення проблем, які найбільше турбують громадян України.

Також він зауважив, що активно продовжуватиме роботу у напрямку протидії насильству у сім’ї, протидії незаконному обігу наркотичних речовин. Окремим питаннями буде налагодження співпраці поліції з територіальними громадами, а також розвиток та використання IT компонентів у побудові відомства.

«Запевняю у повній готовності до якісного виконання завдань, поставлених перед Національної поліцією керівництвом держави, Урядом, а найголовніше – народом України», ‑ наголосив очільник Нацполіції.

Раніше про кандитуру Клименка на посаду головою Національної поліції України повідомив нардеп від «Європейської солідарності» Олексій Гончаренко.

Нагадаємо, вчора, 24 вересня, голова Національної поліції Сергій Князєв 24 вересня під час брифінгу повідомив, що подав у відставку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: