Зведення ООС: зафіксовано 13 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Противник обстрілював позиції українських підрозділів чотири рази неподалік Водяного, двічі неподалік Лебединського, поблизу Новотроїцького, а також Богданівки.

На Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил минулої доби, 21 вересня, збройні формування Російської Федерації та її найманці застосували заборонені мінськими угодами артилерійські системи калібру 122 мм.

Про це інформує прес-центр ООС.

«Формула Зеленського» щодо Донбасу: до чого готуватисяЗа словами Пристайка, суть «формули Зеленського» у припиненні війни на Донбасі в термін від півроку до року або «перехід до радикальних заходів».

Також застосовувалися заборонені міномети калібру 82 мм. Обстріли велися і з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Загалом за добу нараховано 13 порушень режиму припинення вогню.

Противник обстрілював позиції українських підрозділів чотири рази неподалік Водяного, двічі неподалік Лебединського, поблизу Новотроїцького, а також Богданівки.

Бойовики вели також обстріли неподалік Південного, Новозванівки, Майорська, поблизу Новолуганського, а також Луганського.

«За минулу добу втрат внаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було», - додали в ООС.

Від початку поточної доби станом на 07:00 22 вересня 2019 року бойовики 1 раз порушили режим припинення вогню неподалік Миколаївки - зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, Генштаб розробляє план розведення сил на Донбасі.

Також Червоний Хрест відправив гуманітарну допомогу на Донбас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: