Ситуація на Донбасі: 7 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Незаконні збройні формування обстрілювали позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм.

Сьогодні на Донбасі бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню.

Незаконні збройні формування обстрілювали позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм. А також з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Про це повідомляє штаб ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 21 вересняСитуація на сході країни на 21 вересня 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід НЗФ здійснили 4 обстріли позицій Об'єднаних сил. З артилерійських систем калібру 122 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї обстріляли Водяне; зі станкового протитанкового гранатомету і стрілецької зброї - Лебединське.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ бойовики тричі відкривали вогонь. З автоматичного гранатомета і стрілецької зброї обстріляли Південне; з ручного протитанкового гранатомета - Новозванівку.

Втрат серед українських військових немає.

Нагадаємо, Генштаб розробляє план розведення сил на Донбасі.

Також відзначимо, Червоний Хрест відправив гуманітарну допомогу на Донбас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: