Зведення ООС: бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню

Читать на русском
На Донбасі противник вів обстріли українських позицій із заборонених Мінськими угодами мінометів 82 мм, а також з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Упродовж 17 вересня бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню.

Противник вів обстріли українських позицій із заборонених Мінськими угодами мінометів 82 мм, а також з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, інформує в Facebook командування ООС .

Карта ООС: ситуація на сході України на 17 вересняСитуація на сході країни на 17 вересня 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Бойовики обстріляли околиці Новотроїцького, Водяного, Павлополя, Лебединського, Залізного, Новотошківського, Новолуганського та Луганського.

Раніше стало відомо, що 17 вересня під час виконання бойового завдання один військовий загинув, двоє - отримали поранення.

Нагадаємо, сьогодні у Мінську відбудеться засіданні Тристоронньої контактної групи.

На засіданні, ймовірно, будуть узгоджені терміни розведення військ, а також затверджена і підписана єдина редакція «формули Штайнмайера». Очікується прийняття рішень, які дадуть можливість для зустрічі президентів України та РФ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: