Зведення ООС: п'ять обстрілів, один військовий загинув

Читать на русском
Противник з початку доби п'ять разів порушив режим припинення вогню. Позиції ООС були обстріляні з заборонених мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також із гранатометів та стрілецької зброї.

На Донбасі у вівторок, 17 вересня, один український військовий загинув і двоє отримали поранення під час обстрілу з боку сепаратистів.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

«З початку доби при виконанні бойового завдання один військовослужбовець Збройних сил України зі складу Об'єднаних сил загинув. Два військовослужбовці отримали поранення», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що за день противник п'ять разів порушив режим припинення вогню. Позиції підрозділів Об'єднаних сил були обстріляні з заборонених мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник зробив три обстріли позицій Об'єднаних сил, а саме неподалік Новотроїцького, поблизу Водяного і неподалік Павлополя.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник зробив два обстріли позицій Об'єднаних сил, а саме неподалік Залізного і поблизу Новотошківського.

Як повідомлялося, у районі проведення операції Об’єднаних сил 16 вересня збройні формування Російської Федерації та її найманці 23 рази порушили режим припинення вогню, один військовий загинув, двох поранено.

Нагадаємо, голова ОБСЄ заявив, що вибори на Донбасі зараз неможливі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: