В ООС готуються до повного відведення військ

Читать на русском
Уздовж лінії розмежування на Донбасі проводяться підготовчі заходи з відведення військ — командувач операції Об'єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко.

Командувач операції Об'єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко заявив, що уздовж всієї лінії розмежування на Донбасі проводяться підготовчі заходи з відведення військ.

«Проводяться підготовчі заходи з відведення військ уздовж всієї лінії розмежування. Таке завдання визначено начальником генерального штабу Збройних сил, міністром оборони та главою держави. Ми до цього готові заради покращення життя наших громадян та, зрештою, все залежатиме від дзеркальних дій з протилежного боку», - інформує пресслужба Операції об’єднаних сил.

Динаміка обстрілів ООС: 353 порушення режиму припинення вогню за місяцьНезважаючи на хлібне перемир'я, на Донбасі зафіксовано 353 обстріли, 10 українських військових загинули.

Кравченко також розповів про перспективи створення безпечних районів навколо населених пунктів Золоте та Петровське.

Він додав, що на Станиці Луганській готуються до початку робіт з відновлення мосту. Вже підготовлено майданчик під будівельну техніку та будівельні матеріали, розширено та відновлено дорожнє покриття під'їзної дороги.

Крім того, планується запустити додатковий автобус, щоб полегшити перетин лінії зіткнення.

Нагадаємо, сьогодні у Мінську відбудеться засідання Тристоронньої контактної групи.

На засіданні, ймовірно, будуть узгоджені терміни розведення військ, а також затверджено і підписано єдину редакцію «формули Штайнмайера». Очікується ухвалення рішень, які сприятимуть зустрічі президентів України та РФ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: