Україна хоче спростити життя людям на Донбасі – Пристайко

Читать на русском
Пристайко розповів, що проходить підготовка заходів, які могли б спростити життя людей Донбасу.

Міністр закордонних справ Вадим Пристайко розповів, що проходить підготовка заходів, які могли б спростити життя людей, які зараз проживають на непідконтрольній частині Донбасу.

Про це він повідомив на прес-конференції на форумі YES.

Очільник МЗС України акцентував, що Зеленський має намір остаточно вирішити питання війни на Донбасі.

Він уточнив, що вже «є пропозиції нашим людям, які опинилися по той бік».

За його словами, мова йде про ремонт мосту в Станиці Луганській, після чого влада пропонуватиме розвести сили в цьому районі вздовж усіх чотирьох кілометрів.

«Ми готові спростити життя людям, для цього потрібні можливості, щоб люди бачили радіо і телебачення, це той пакет, який ми готуємо. Ми хочемо показати пакет, щоб люди бачили, як ми відрізняємося від того уряду», - заявив Пристайко.

Як відомо, Пристайко повідомив про намір провести вибори в ОРДЛО. Пізніше, він вказав, що вибори на тимчасово окупованій території Луганської та Донецької областей повинні відбутися після того, як окупанти покинуть територію України.

Також президент Володимир Зеленський назвав умови виборів у «ЛДНР». Глава держави заявив, що вибори на непідконтрольному Донбасі пройдуть за українськими законами.

Додамо, представник України в тристоронньої контактній групі Леонід Кучма не виключає того, що під час найближчої зустрічі лідери Франції та Німеччини будуть підштовхувати Україну до неприйнятних поступок РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: