У Раді відбулася сварка між Геращенко і Разумковим

Читать на русском
У Раді сталася словесна перепалка між нардепом від Європейської солідарності Іриною Геращенко та спікером парламенту Дмитром Разумковим.

У Раді сталася сварка між нардепом від Європейської солідарності Іриною Геращенко та спікером парламенту Дмитром Разумковим.

Конфліктна ситуація відбулася на вечірньому засіданні Ради 10 вересня.

Так, Геращенко назвала своїх колег від Слуги народу «зеленими человечками». Про це вона заявила з трибуни ВР.

«П'ять років тому «зелені чоловічки» оволоділи Кримом. Зараз «зелені чоловічки» захоплюють український парламент. І повністю його перекреслюють», - сказала вона.

У свою чергу, голова парламенту Дмитро Разумков різко відповів на її слова.

«Я думаю, не варто порівнювати народних депутатів України з тим, що спостерігали в 2014 році. Це неприпустимо в парламенті нашої держави», - обурився він.

Після цього трибуну оточили представники фракції Європейська солідарність і звинуватили Разумкова в «переслідуванні» Геращенко, вимагаючи надати їй слово.

«Ми бачимо в цьому сесійному залі, як Верховна Рада незалежної України перетворюється в парламент АРК Крим. Зараз весь світ бачить, як опозицію спочатку відсадиkи на «гальорку», потім її захлопнуть та перекрикують й далі, навіть не схваливши ще закон із цинічною назвою «Про протидію прав народних депутатів про законодавчу ініціативу», його вже виконують», - додала Геращенко під вигуки «Ганьба!».

Також нагадаємо, нардеп Ар'єв звинуватив Разумкова в блокуванні поїздки в ПАРЄ.

Раніше повідомлялося, Разумков розповів, якою буде робота ВР на найближчі два тижні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: